Wonen

Mogelijkheden om een ruimte te ventileren

Licht-koepels.be

In oudere huizen is er in sommige ruimten van de woning geen rekening gehouden met het ventileren van een bepaalde ruimte. Ventilatieramen zijn bedoeld om bijvoorbeeld een badkamer te ventileren waar geen raam aanwezig is. Om schimmelvorming te voorkomen kan je dus een raam op het dak plaatsen die je open en dicht kunt doen. In de webshop van licht-koepels.be bestel je eenvoudig je ventilatieraam en niet vergeten de producten om het raam open en dicht te doen.

Licht-koepels.be

Uitvoering van de ramen om te ventileren

Alle ventilatieramen in het assortiment van licht-koepels.be zijn dubbelwandig uitgevoerd, om de stabiliteit te garanderen zijn de grote maten uitgevoerd met aluminium of staal in het kunststof. De ramen worden in veel gevallen gebruikt om te ventileren, of als brandraam om te vluchten mocht er onverhoopt brand uitbreken. Om het raam te openen zijn er verschillende manieren mogelijk, klink en uitzetters zijn een optie, de wat luxe ramen zijn voorzien van een klink en gasveren. Wil je vanaf de grond het raam kunnen openen dan zijn daar ook een aantal opties voor. 

Licht-koepels.be

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je kijkt in de webshop van licht-koepels.be zie je verschillende soorten mogelijkheden, mogelijkheden om daglicht binnen te halen in allerlei ruimten. Zelfs een ruimte waar het niet mogelijk lijkt kun je met een tube daglicht binnen krijgen. Wil je een moderne uitstraling met een koepel dan raden we je de vlakke lichtkoepel aan, deze heeft een zeer strakke en moderne uitvoering voor de moderne woonkamer. Maar de traditionele lichtkoepel ontbreekt natuurlijk ook niet in het assortiment.

Similar Posts